کار سخت رییسیان و زرین دست
- شناسه خبر: 4857
- تاریخ و زمان ارسال: 11 بهمن 1403 ساعت 02:38
- بازدید : 5 بازدید
- نویسنده: مدیر سایت

داوران امسال جشنواره متشکل از کمال تبریزی، رضا درستکار، بهرام رادان، علیرضا رئیسیان، علیرضا زریندست، عزتالله ضرغامی و مستانه مهاجر است که در میان آنها تنها علیرضا رییسیان به عنوان کارگردان سینمای اجتماعی شناخته می شود که قدرت و تسلط کافی در بیان تحلیلی سینما را دارد و علیرضا زرین دست هم به عنوان یک سینماگر تکنیکی در حوزه فیلمبرداری و دیگر شاخه ها می تواند موثر باشد اما این دو با توجه به قرار گیری مقابل پنج چهره برای متقاعد کردن آرا کار سختی را در پیش خواهند داشت.
کمال تبریزی که اکثر فیلمهایش کمدی است و حتی در این ژانر یک ریالیتی شو ضعیف ساخت که بعد از چند قسمت پخش آن متوقف شد، مستانه مهاجر که بیشتر به عنوان تدوین گر فیلم های یک دفتر مشخص سینمایی فعالیت داشته است و از فیلم های کلاغ پر تا مفت بر را تدوین کرده و در تجربه های فیلمسازی اش فیلم های هفته یک بار آدم باش را تهیه کرده است و در تجربه کارگردانی اش فیلم جوجه تیغی را ساخته است، رضا درستکار منتقد فیلم که بعد از برنامه هفت گبرلو از سال 94 در فضای نقد پرکار نبوده است و حتی در تنها تجربه کارگردانی که داشت موفق نبود، عزت الله ضرغامی معاون اسبق سازمان سینمایی هم در مصاحبه ها و توییت هایش نشان داده که علاقه ویژه ای به طنز دارد و بهرام رادان هم که این روزها فیلم کمدی صبحانه با زرافه ها در اکران دارد.
در این ترکیب جدای از علیرضا رییسیان و علیرضا زرین دست، گویا عامدانه فضای به سمتی رفته است که سینمای عامه پسند را مورد توجه قرار داده که نمایندگان دولتی این سینما در این دوره هم در شوراها مسئولیت مهم دارند و هم در جشنواره فیلم دارند و این نگرانی وجود دارد که جشنواره ملی فیلم فجر که روزگاری مسیر آینده را ترسیم می کرد و فیلم های جدی و مهم به نمایش در می آید به یک دورهمی برای رقابت فیلم های کمدی و ارگانی تبدیل شود.