چطور فرح بخش تبدیل به بدمن فیلم خود شد؟!
- شناسه خبر: 2428
- تاریخ و زمان ارسال: 20 تیر 1401 ساعت 09:03
- بازدید : 46 بازدید
- نویسنده: مدیر سایت

جدای از این کامنت های اعتراضی که هریک از زاویه ی دید خود قابل تامل می تواند باشد ،می خواهیم ویدیویی از فیلم «مستانه» که در سال نودوسه توسط فرح بخش کارگردانی شده را با شما به اشتراک بزاریم، ویدیویی که در آن ،مستانه با بازی سحر دولتشاهی که از خسرو ( معلم پیانو اش)به دلیل تعرض ,شکایت کرده است در دادگاه توسط وکیل خسرو با بازی فرهاد اصلانی مورد اتهام قرار می گیرد که چرا در خانه را برای معلم پیانو باز کرده است تا این تعرض اتفاق بیافتد و حالا که در را برای او باز کرده است، طرح شکایت از اساس اشتباه است!
در این سکانس فرهاد اصلانی بدمن فیلم که اتفاقا تظاهرات مذهبی هم دارد ، نهایت نفرت تماشاگر را به عنوان قطب منفی فیلم بر می انگیزاند ومستانه ای که دادخواه است و وکیلش ( باران کوثری ) به دلائل ضعف قانون و نگاه مردسالارانه و تظاهر ونفاق مذهبی راه به جایی نمی برند و حتی خود مستانه هم محکوم به شلاق می شود !
عجیب اینکه فرح بخش بعد هشت سال از ساخت این فیلم که محتوایی فیمینیستی دارد و نفاق و ریا و نبود قانون عادلانه را به عنوان عوامل رهایی وامنیت متجاوزین بر می شمرد، حالا با حرفهایی که زده خود در حال تبدیل شدن به شخصیتی است که روزی قطب منفی فیلمش بود و باید دید این تغییر موضع ریشه در چه دارد ، عوض شدن دولتها و سیاستها و جو فرهنگی حاکم ، یا م نه از اساس ساخت آن فیلم خارج از خواست همیشگی اش در بازسازی فیلم های پیش از انقلاب ، یک متفاوت نمایی شتابزده بوده که همان موقع هم ، اودر مقام کارگردان باوری به داستانی که روایت می کند ، نداشته و حرفهای بدمن اش را بیشتر دوست داشته و مقبولش بوده تا حرفی که خود فیلم هر چند الکن میخواست بگوید .