پایان یک دوران ناکارآمد در مدیریت سینما
- شناسه خبر: 4516
- تاریخ و زمان ارسال: 21 مهر 1403 ساعت 04:26
- بازدید : 24 بازدید
- نویسنده: مدیر سایت

به گزارش سینماناب،اعمال سانسور و فشار به فیلم های اجتماعی از همان بدو ورود محمد خزاعی به سازمان سینمایی با بازبینی فیلم هایی که از ارشاد دولت پیشین پروانه نمایش داشتند، آغاز شد و از همان ابتدا این هشدار را به سینماگران جریان اصلی داد که دیگر دوران تولید فیلم های دغدغه مند به پایان رسیده است.
گرچه خزاعی تا امروز و حتی در مراسم تودیع اش از حمله به منتقدانش کوتاه نیامده اما طی این سه سال جز با آمارسازی ها و افتتاح سینماهایی که اساسا در چرخه اکران وارد نشدند ، تمام وقت خود را صرف حمایت از فیلم های بساز و بندازی کرده که او و امثال او پیش از دستیابی به مقام و منصب در ارشاد ، این نوع فیلم و فیلمسازی را مصداق بارز تهاجم فرهنگی و بازگشت وارتجاع به دوران فیلمفارسی می دانستند.
این رییس سابق هرچه که در رفتن به سفرهای بدون نتیجه استانی پرتلاش حاضر شد و عکس کار گرفت اما در کوتاه کردن دست یک حلقه وابسته بیرون آمده از شوراهایی فارابی با دریافت بودجه های سنگین ضعیف عمل کرد.
بخش خصوصی فیلمسازی کوتاه در انجمن سینمای جوانان ایران به حاشیه رانده شد تا فیلم های تبلیغاتی و برآمده از ارگان ها و شوراها بیشتر دیده شود ، حتی در این دوره حلقه مدیران نزدیک به مدیریت وقت به فیلمسازی روی آوردند و در جشنواره ها و شوراهای تخصیص بودجه توانستند به بودجه دست یابند و به عبارت بهتر خود گویند و خود خندند و توهم مرد هنرمند شدن هم بزنند.
حالا باید دید رائد فرید زاده که از بخش بین الملل فارابی به ریاست سازمان سینمایی رسیده با این زمین سوخته ی عرصه ی فرهنگ و ترکتازی دلالان این عرصه که فوج فوج در لباس وکسوت های گوناگون پایشان به عرصه ی فرهنگ این مملکت باز شده چه خواهد کرد ؟!فردی که در میان سینماگران و رسانه ها چهره مورد انتظاری برای ریاست سازمان سینمایی نبود ، هر چند شاید همین خصوصیت برای اصلاحات رادیکال علیه ابتذال و قطع ید واسطه ها و دلالان ، یک ویژگی مثبت باشد.