شمال از جنوب غربی؛ سردرگم
- شناسه خبر: 4919
- تاریخ و زمان ارسال: 15 بهمن 1403 ساعت 09:37
- بازدید : 6 بازدید
- نویسنده: مدیر سایت

شمال از جنوب غربی به نوعی نامش را تحت تاثیر فیلم «شمال از شمال غربی» آلفرد هیچکاک انتخاب کرده است اما نسبت این دو فیلم با هر متر و وسیله ای قابل اندازه گیری نیست!
با فیلمنامه چند پاره ای مواجه هستیم که انسجام و عمق ندارد، شخصیت های فیلم همه روی هوا هستند، فیلم به این سوال مهم پاسخ نمی دهد که چرا نیروهای عراقی از شمال می خواستند محموله خود را وارد کنند یا رزمندگان داوطلب را روی پل ورسک از بین ببرد، پلی که تاریخچه آن و وضعیت استوار امروزش بر همه عیان است ، پس چطور فیلمساز در این صحنه از پیش لو رفته، هیجان کاذب ایجاد کند!
وسعت،علت و آرمان های شخصیت ها به درستی شناخته نمی شوند تا در بزنگاه های کلیدی بتوان روی آنها حساب باز کرد، فیلمساز در عین حال که می خواهد با انفجارها در دل طبیعت شمال تصویر جلوه گری داشته باشد اما با دوربین لرزان نمی شود که فیلم اثرگذار ساخت.
تلاش مدیران ارگان ها برای ساخت فیلم جنگی بهتر است تا مدتی متوقف شود، در این سه سال اخیر جشنواره فیلم فجر که فیلم های جنگی ارگانی نمایش داده شده است یا سر از تلویزیون درآوردند یا پشت خط اکران باقی مانده اند، فیلم هایی پرمدعی و پولداری که بدون مخاطب هستند.