بحران در جشنواره کرالا هند با فشار اسرائیل!
- شناسه خبر: 6666
- تاریخ و زمان ارسال: 26 آذر 1404 ساعت 11:30
- نویسنده: مدیر سایت

به گزارش سینماناب،وزارت اطلاعات و پخش دولت هند به طور معمول «معافیت های سانسور» برای فیلم های خارجی حاضر در جشنواره های فیلم هند صادر می کند، اما این وزارتخانه از دو روز پیش معافیت های خود برای ۱۹ فیلم حاضر در جشنواره کرالا را لغو و مسئولان جشنواره را وادار به لغو نمایش های این فیلم ها کرد.
دولت حاضر هند، در دست نارندرا مودی، نخست وزیر دست راستی است که رابطه نزدیکی با اسراییل دارد.
اما دولت محلی کرالا، دست چپی است و به جشنواره دستور داده تا نمایش های خود را ادامه دهد.
انتقادات گسترده ای از سوی رهبران سیاسی و چهره های سینمایی برانگیخته شده و اعتراضات شرکت کنندگان در جشنواره را هم به همراه داشته است.
فیلم هایی که شامل لغو نمایش شده اند، شامل آثاری درباره فلسطین مانند «فلسطین ۳۶»، «همه آنچه از تو باقی مانده»، «روزی روزگاری در غزه» و «واجب» (که بر علیه اسراییل اند)، «عقاب های جمهوری» (که بر علیه دیکتاتوری مصر است)، فیلم کلاسیک «رزم ناو پوتمکین» (!!) ساخته سرگئی آیزنشتاین و چند فیلم از برنامه بزرگداشت عبدالرحمان سیساکو است.









