اوج استیصال در احترام به یک فیلمساز مهم
- شناسه خبر: 3580
- تاریخ و زمان ارسال: 24 مهر 1402 ساعت 03:26
- بازدید : 47 بازدید
- نویسنده: مدیر سایت

داریوش مهرجویی به عنوان فیلمسازی که پایه های هنر سینما را در انقلاب با پیام بنیانگذار آن به رسمیت شناساند و تلاش برای حضوری پیوسته و موفق در طول چند دهه فیلمسازی، او را به چهره ای مهم و اثر گذار در سینما تبدیل کرده بود، باید برای بدرقه و احترام به او، تمام دستگاه سینما برنامه ای ویژه اتخاذ می کرد.
روز گذشته در توییتی اشاره کردم که به جای صدور بیانیه و تشکیل کارگروه ، تمام سالن های سینما را به احترام داریوش مهرجویی تعطیل کنید تا یک روز هم اوضاع آشفته اکران با فیلم های کمدی سخیف و فیلمسازانش متوجه شوند که چه سینماگری را از دست دادند اما انجمن سینماداران در اقدامی عجیب برای مقابله با این پیشنهاد ، جلسه ای تشکیل دادند و مصوباتی را اتخاذ کردند که از همان تفکر فیلم هایی می آید که امروز در حال اکران شان هستند.
هیات مدیره انجمن سینماداران ایران در پی قتل داریوش مهرجویی و همسرش، مصوباتی را برای اجرا در سینماها اعلام کرد.
در متن این اطلاعیه که با تسلیت آغاز شده، آمده است: «هیات مرکزی انجمن سینماداران ایران در جلسه امروز ۲۴ مهر ماه خود در خصوص خدمات ارزنده و منحصر بفرد داریوش مهرجویی در پیشبرد صنعت سینمای کشور تصمیمات و نتایج ذیل را جهت همکاری با کلیه اصناف و خانه سینما اعلام کرد:
۱ _ یک دقیقه سکوت در روز چهارشنبه راس ساعت ۵ بعدازظهر در کلیه سینماهای کشور انجام شود.
۲ _ نصب پوستر مرحوم داریوش مهرجویی در ورودی کلیه سینماهای کشور.
۳ _ در صورتیکه خانه سینما هماهنگی لازم را جهت آماده شدن فیلم «گاو» انجام دهد، این فیلم در چند پردیس سینمایی به نمایش درآید.(درصورت آماده شدن فیلم «گاو» از سوی خانه سینما سانس آن متعاقباً از سوی مدیران سینما اعلام خواهد شد.)