پاپ فرانسیس و سینما
- شناسه خبر: 5521
- تاریخ و زمان ارسال: 3 اردیبهشت 1404 ساعت 12:17
- بازدید : 5 بازدید
- نویسنده: مدیر سایت

به گزارش سینماناب، خورخه ماریو برگوگلیو در سال ۱۹۳۶ در پایتخت آرژانتین از پدر و مادری ایتالیایی تبار به دنیا آمد و سینمای ایتالیا نقشی مهم در کودکی او داشت.
پاپ فرانسیس «جاده» فلینی را به عنوان فیلم مورد علاقه خود نام برده است که از نظر وی اشاره ای روشن به سنت فرانسیس و موضوع رنج و عشق دارد.
او حتا در ماه مه گذشته، یکپیام ویدئویی بهمناسبت هفتادمین سال نمایش «جاده» انتشار داد.
او اظهار داشت که فیلم های بسیاری از فلینی دیده، اما «جاده» همواره در قلب او جای داشته و فیلمی که با اشک آغاز می شود و با اشک پایان می گیرد.
پاپ دوستدار سینمای نئورئالیسم ایتالیا بود «رم، شهر بی دفاع» روسلینی را هم بسیار دوست داشت. او سینما را ابزاری برای کنار هم قرار دادن انسان ها می دانست.
پاپ تازه درگذشته، فهرست بلند بالایی از فیلم های مورد علاقه اش داشت، از «جشن بابت» تا «راپسودی در ماه آگوست» کوروساوا و «آندری روبلوف» تارکوفسکی